06 51 54 44 42~info@stalhouderij.nl
Trouw rijtuigen

Trouw rijtuigen

Romantisch en bijzonder vervoer voor uw trouwdag!

Mentochten

Mentochten

Wij bieden verschillende mentochten aan.

Rondritten
Leverancier van Tennis Gravel

Arrangementen

Stalhouderij Klein Middelwijck heeft verschillende thematochten samengesteld die garant staan voor een gezellig dagje weg. De thematochten bestaan uit een mentocht in combinatie met een activiteit in het mooie Soest. Ook bij de thematochten kan catering bijgeboekt worden.

Heeft u vragen over de thematochten of heeft u zelf een leuk idee voor een thematocht? Neem dan contact met ons op!

Rusthuis, De Paardenkamp

De Paardenkamp in Soest is een rusthuis voor oude paarden en pony's. Een rusthuis, waar de paarden van hun welverdiende pensioen kunnen genieten na een leven van hard werken.  Tijden de thematocht brengen wij een bezoek aan de verschillende locaties van De Paardenkamp en is er een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen van het personeel.

Pannenkoekenboerderij, De Smickel

Pannenkoekenboerderij De Smickel is een echt familiebedrijf. Inmiddels bestaat het restaurant al ruim veertig jaar en is het overgegaan van vader op zoon.  Bij De Smickel is er keuze uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en verschillende soorten beslag. Voor of na een mentocht is het heerlijk om bij deze gezellige pannenkoekenboerderij bij te kletsen onder het genot van een pannenkoek.

Museum, Oud-Soest 

In het museum zijn vaste exposities ondergebracht zoals bijvoorbeeld een stijlkamer, een wagenmakerij, het kerkelijk leven in Soest en Soesterberg. Tevens vele oude ambachten, een schoolklasje, een winkeltje, schoolplaten, prenten en geïllustreerde boeken van de wel bekende heer Isings en niet te vergeten het spreukenhuisje. Voor of na het bezoek aan dit museum kunnen wij een rondleiding geven door het mooie Soest.

Activiteit, Boerengolf

Boerengolf wordt in teamverband gespeeld met max. 5 personen per team. De teams spelen tegen elkaar en lopen samen de baan af, terwijl er om de beurt wordt geslagen. Het duurt ongeveer 1,5 uur. Een leuke bezigheid voor jong en oud. Vooraf of achteraf kunt u genieten van een prachtige rondrit  door de omgeving.

Contact

Stalhouderij Klein Middelwijck

06 51 54 44 42
info@stalhouderij.nl

Sociale Media

Volg ons via sociale media!

divider