06 51 54 44 42~info@stalhouderij.nl
Trouw rijtuigen

Trouw rijtuigen

Romantisch en bijzonder vervoer voor uw trouwdag!

Mentochten

Mentochten

Wij bieden verschillende mentochten aan.

Rondritten
Leverancier van Tennis Gravel

Over ons

Ik ben Marieke Hilhorst-Smeeing. Geboren en getogen in het mooie Soest. Al mijn hele leven ben ik actief in de paardensport met de mensport in het bijzonder. Als ik terugdenk aan mijn jeugd denk ik vooral aan de jaren die ik ‘onder het zadel’ heb gereden. Leuk met stoere pony's en vrienden door de bossen van Soest rijden. In al die jaren heb ik veel geleerd over en van paarden. Prachtige, gevoelige dieren, die je ten allen tijde een spiegel voor houden.

De kennis die ik de afgelopen decennia in de praktijk heb opgedaan vormt een prima combinatie met mijn gevolgde opleidingen en daarmee behaalde kwalificaties. Ik ben ORUN-gediplomeerd meninstructrice (niveau 4) en bevoegd examinator van de SRR (Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatieruiter) en de KNHS.

In de paardensport raak je nooit uitgeleerd, nog steeds leer ik elke dag weer bij.  Ik sta open om te leren en ik merk dat anderen ook openstaan voor het actief met paarden bezig zijn. Voor mij was dat de reden om met dat enthousiasme, in 2018 Stalhouderij Klein Middelwijck over te nemen van mijn schoonvader Gerard Hilhorst.

Contact

Stalhouderij Klein Middelwijck

06 51 54 44 42
info@stalhouderij.nl

Sociale Media

Volg ons via sociale media!

divider