06 51 54 44 42~info@stalhouderij.nl
Trouw rijtuigen

Trouw rijtuigen

Romantisch en bijzonder vervoer voor uw trouwdag!

Mentochten

Mentochten

Wij bieden verschillende mentochten aan.

Rondritten
Leverancier van Tennis Gravel

Onze rijtuigen

Stalhouderij Klein Middelwijck biedt een ruim aanbod van arrangementen aan, bij deze arrangementen kan er gekozen worden uit verschillende rijtuigen.

Authentieke rijtuigen

Oud eigenaar Gerard Hilhorst verzamelde, in de loop der tijd, verschillende authentieke rijtuigen en paardenwagens. Ook deze zijn ter beschikking om, op een oorspronkelijke manier van reizen, het mooie Soest en omgeving te verkennen.

Trouw rijtuigen

Op de mooiste dag van uw leven wilt u graag romantisch en bijzonder vervoer hebben. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben en jullie je als een prinselijk paar voelen.

Arrenslee

Onze stalhouderij beschikt over een arrenslee, welke  gereden kan worden als koets en als slee.  De arrenslee is gegarandeerd een succes op de kerstmarkt en de nieuwjaarsborrel. De paarden hebben een bellentuig om  en in de slee liggen warme dekens. Voor het speciale effect wordt de arrenslee getrokken door een tweetal friezen.

De arrenslee biedt plaats voor 4 personen.

Huifkar

De huifkartochten zijn zelf in te delen. U kunt er voor kiezen om met de huifkar door Soest te rijden of naar de Soesterduinen te vertrekken. De tijdsduur is naar wens in te delen.

De huifkar biedt plaats voor +- 15 personen.

Paardentram

Stalhouderij Klein Middelwijck beschikt naast een huifkar ook over een luxe paardentram. Deze tram wordt getrokken door drie paarden. Wanneer u iets te vieren heeft binnen uw familie - of vriendenkring, kunt u door deze paardentram naar het restaurant of de feestzaal gereden worden en zult u tijdens de rit enkele mooie plekjes van Soest te zien krijgen.

De paardentram biedt plaats voor +- 20 personen.


Oogstwagen

Huifkar

Hooischudder

Arrenslee

Evenementenwagen

Recreatiewagen

Trouwkoets

Paardentram

Contact

Stalhouderij Klein Middelwijck

06 51 54 44 42
info@stalhouderij.nl

Sociale Media

Volg ons via sociale media!

divider